Оливия Уалйд е всичко, което искаме да бъдем – талантлива, красива,

...
Оливия Уалйд е всичко, което искаме да бъдем – талантлива, красива,
Коментари Харесай

Да ти връчат документите за попечителство на сцената: това видео с Оливия Уайлд ще разбие сърцето ви

Оливия Уалйд е всичко, което желаеме да бъдем – надарена, красива, занимателна, умна, амбициозна. В момента тя има толкоз доста мотиви да се гордее със себе си и да бъде щастлива – в края на септември следва премиерата на новия ѝ филм " Don't Worry Darling ", а връзката ѝ по-младия артист и Хари Стайлс процъфтява. 

И тъкмо сега, в който целия свят гледа към нея, с цел да чуе какво има да каже като човек на изкуствотото, като експерт, се случва нещо изключително неудобно и неуважително, което накара целия свят да приказва. Но дано стартираме изначало.

Актрисата и режисьор е майка на две деца – 8-годишния Отис и 5-годишната Дейзи Джоузефин, от някогашния си сътрудник, артиста Джейсън Съдейкис. С Хари се срещат на снимачната площадка на " Don't Worry Darling " през септември 2020 година. През януари 2021-а са видяни дружно на женитба в стеснен кръг, държейки се за ръце. През декември 2021 година 28-годишната звезда се среща с децата на Оливия, а тя от своя страна стартира да прекарва от ден на ден време с майка му. Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис обявяват официално, че разтрогват годежа си през ноември по същото време. Според източници раздялата им към този момент е била факт още при започване на годината, само че са имали потребност от време, с цел да разпределят времето и отговорностите си към децата.
 Оливия Уалйд и Джейсън Съдейкис през годините  Оливия Уалйд и Джейсън Съдейкис през годините  Оливия Уалйд и Джейсън Съдейкис през годините  Оливия Уалйд и Джейсън Съдейкис през годините
И по този начин, връщаме се назад в 2022 година. Докато представяше новия си филм в Лас Вегас този вторник, непозната жена я прекъсва и ѝ връчва плик с документи на сцената. По-късно самата Оливия признава, че в плика са били документите, които уреждат родителските права сред нея и Съдейкис.

На видеото се вижда обърканата реакция на звездата, последвано от:  „ Ясно, разбрах, благодаря “ , след което още веднъж продължава речта си.

Можете да видите защо говорим тук (моментът стартира от 1:40):



Тук пораждат доста въпроси. Това преднамерено ли е? Необходимо ли е? Възможно ли е да се избегне?

Според близки до Съдейкис артистът не е имал никаква визия по какъв метод ще бъдат връчени документите на майката на децата му. Самият той разяснява:

„ Разбирам, че те просто са си правили работата. И въпреки всичко, доста скърбя за това, което се случи. Речта на Оливия беше значимо за Оливия в персонален и в професионален проект, тъй че доста, доста, доста скърбя, че случаят опорочи нейния специфичен миг. “

Уайлд от своя страна е уверена, че става въпрос за провокация. Нещо повече, тя подава молба за отменяне на молбата за настойничество с довода, че е методът на връчване е бил „ нападателен “ и е бил пояснен като „ професионално оскърбление “:

„ Действията на Джейсън целят да ме сплашат и да ме извадят от равновесие. Можеше да го направи дискретно, само че вместо това той избра допустимо най-неприятния начин. “

Юрист споделя пред People, че юристите стартират да търсят индивида, на който да предадат документите, на възможно най-сигурното място и време. Нямат право да „ влизат с щурм “ в дома и да нарушават персоналното пространство. Важен приоритет е и децата да не са в близост. Освен тоя по неговия думи за хора, които са обществени персони, се счита, че не е належащо да се съблюдава поверителност, защото по един или различен метод всичко, което се случва с тях, към този момент е притежание на света.

С други думи, от юридическа позиция в тази инициатива няма нищо недопустимо и нелегално. Моралната присъда оставяме на вас.
 8 звездни изневери, за които всички забравихме  8 звездни изневери, за които всички забравихме  8 звездни изневери, за които всички забравихме  8 звездни изневери, за които всички забравихме
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР